Начало    За нас    Вашето мнение   
 
Енциклопедии Речници Библиотека За студента За ученика За най-малките


Интегрирано търсене в сайтовете от групата на Нет Инфо БГ - Гювеч.bg, АБВ.бг, Нет Инфо БГ


Възможността за търсене в ресурсите на знам.bg е вече изцяло интегрирана в един от основните български портали - GBG.bg (Гювеч.bg), както и в сайтове от групата на НетИнфо.
Посредством добавяне на нов "таб" в търсачката на всички сайтове от групата на НетИнфо, интернет потребителите могат да ползват Знам.bg наравно с Google, Гювеч и Нетинфо като източник на богата и разнообразна справочна информация.
За удобство на потребителите търсенето може да се провежда във всяка една от обособените секции на портала - Енциклопедии, Библиотека, За ученика, За най-малките, а резултатите се подреждат по справочници, в които се среща търсената дума или израз. Чрез предоставените допълнителни начини за търсене - по фраза, по форми на думата и само в заглавията, значително се увеличава точността на резултатите и се намалява времето необходимо, за намиране на търсената информация.Нет Инфо БГ е компания, съчетаваща медийни, технологични и телекомуникационни характеристики. Целта на Нет Инфо БГ е да предоставя на потребителите си лесна за ползване и актуална информация за обществения живот в България, справочници, електронни услуги и други, използвайки предимствата и възможностите на интернет.
Нет Инфо БГ е собственик на първия български портален сайт Гювеч.bg, комуникационния портал АБВ.бг и информационния сайт Нет Инфо БГ.
От края на 2004 година Нет Инфо БГ е стратегически локален партньор на Google Inc., а от средата на 2005 година е стратегически партньор на ICQ за България.
Посредством изградената мрежа от сайтове, компанията се представя като най-голямата виртуална собственост в българското интернет пространство.
Начало : За нас : Вашето мнение : Защита на личните данни : Защита на авторските права : За рекламодатели
Галерии : Атлас : Таблици : Мерни единици : Хроника на човечеството : Статистика
Игра : Най-четено : На днешния ден : Личност на деня
Книгоиздателска къща Труд  Сирма Груп  Сирма Медия   Със съдействието на: Oracle Българска телекомуникационна компания